Subscribe
Meciuri live                       Livescore

Exercitii de fitness pentru bicepsi
Flexii cu ganterele. Acest exercitiu construieste muschiul biceps al bratului. Din stand in picioare, cu talpile pozitionate la nivelul latimii umerilor, coatele lipite de corp, mainile intinse spre in jos si tinand in fiecare mana cate o gantera flexam bratele, aducand ganterele la nivelul umerilor. Miscarea se executa lent incercand sa simtiti muschii contractandu-se. Puteti face de asemenea, flexii alternative, cu cate un brat o data sau lucrand bratele pe rand daca nu aveti decat o singura gantera. Exercitiul se poate executa si folosind in loc de cele doua gantere o bara.


Exercitii de fitness pentru t
ricepsi
Flotari intre scaune. Pentru acest exercitiu trebuie pozitionate trei scaune in triunghi, calcaiele picioarelor fiind sprijinite pe unul dintre ele, iar mainile pe celelalte doua, corpul fiind indoit din bazin, cu privirea orientata catre varfurile picioarelor. Prin indoirea si intinderea bratelor, din coate, coboram si ridicam corpul.
Tot pentru triceps putem executa flotari, cu palmele apropiate, coatele fiind lipite de trunchi pe tot parcursul miscarii.

Exercitii de fitness pentru umeri
Impins de la ceafa cu haltera. Acest exercitiu este benefic pentru toate grupele de deltoid. Se executa din pozitia stand pe o banca, cu spatele drept, mainile prinzand haltera la o lungime mai mare decat latimea umerilor. Haltera se impinge incet in sus, viteza trebuie sa fie constanta, miscarea executandu-se cu control, nearcuind spatele. La revenire bara se lasa incet, in spatele cefei, pana ce atinge trapezul. Pe tot parcursul miscarii coatele sunt in exterior.
Tot pentru umeri se pot executa si flotari cu capul in jos, picioarele fiind sprijinite pe un scaun, o bancuta sau un suport mai inalt.

Exercitii de fitness pentru spate
Tractiuni la bara. Acesta este exercitiul de baza pentru a produce masa musculara in zona spatelui. Apucati bara de sus in jos (cu degetele mici departate, intre ele aflandu-se celelalte opt degete), mainile fiind departate mai mult decat largimea umerilor. Tineti corpul drept, cu picioarele indoite din genunchi, iar tractiunile le efectuati tragandu-va lent cu pieptul sub bara, folosindu-va de forta bratelor. Reveniti incet in pozitia initiala.

Exercitii de fitness pentru gambe
Ridicari pe varfuri. Din pozitia stand in picioare, cu varfurile picioarelor pe o bucata de lemn sau un prag (cca. 10 cm inaltime), executam ridicari si coborari. Miscarea se executa din varfurile picioarelor, coborand calcaiele cat mai jos, iar apoi ne ridicam, printr-o miscare ampla, cat mai sus. Pentru a mari eficacitatea puteti efectua acest exercitiu intr-un singur picior.